Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/a/e/c/tidfortva.se/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1073 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/a/e/c/tidfortva.se/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1078 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/a/e/c/tidfortva.se/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1098 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/a/e/c/tidfortva.se/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 4702 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/a/e/c/tidfortva.se/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 4708 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/a/e/c/tidfortva.se/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 4720 Tid För Två | Varför ska du komma?!
Tid För Två | Varför ska du komma?!
bättre äktenskap, bättre relation, Gudomligt äktenskap, äktenskaps konferens, tid för två, äktenskaps rådgivning, relations coach,
17101
single,single-post,postid-17101,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Varför ska du komma?!

Linda

18 Sep Varför ska du komma?!

Hej, Jag heter Linda Odén och är en av talarna på konferensen Tid för Två. Jag ska försöka ge ett svar på frågan varför du ska anmäla dig till dagen?

För dig som inte vet så är jag gift med Johan sedan 18 år tillbaka, tillsammans har vi tre barn Oliver 15, Felix 12 och Juli 9 år. Vi har även en hund som heter Happy. När Oliver var två år hade vi vad man brukar kalla det en äktenskaps kris. Vi stod till slut inför vägvalet att gå skilda vägar och följa lyckans röst eller att fortsätta leva i ett kaotiskt och kärlekslöst äktenskap. Ja, det var i alla fall de två vägvalen jag målat upp i min tanke. I mina samtal med de vänner jag involverade i mitt kaos  kom vi även fram till att mitt äktenskap var dött. Och det som är dött är bara att lämna för att gå vidare.

När jag i dag flera år senare och flera kärleksfyllda, vackra äventyrliga och lyckliga stunder senare tänker tillbaka är det svårt att förstå hur kärlekslöst vårt äktenskap var. Ibland påminner Gud mig om vart jag befann mig och vilken mörk tillvaro jag valde att leva i. Aldrig för att anklaga mig, utan endast för att jag ska komma ihåg vilken kraft som tog mig ut ur den tillvaron. Den kärleksfulla och fullständigt kravlösa kraften som bara är en gåva och som inte kan köpas för pengar eller förtjänas genom goda gärningar heter Nåd. När Gud började tvätta mig ren och operera mitt hårda hjärta, var jag en väldigt svårälskad person. Ändå såg Gud längre. Han visste ju förstås vad som fanns innanför det hårda hjärtat och bakom alla mörka och vilsna tankar. Vårt äktenskap, ja det var dött. Det hade vi själva dödat, var och en på sitt sätt. Så när vi träffar personer idag som behöver hjälp i sitt äktenskap och berättar bittert att det inte finns något äktenskap att rädda, det är dött. Ja då vet vi vilka första ord Gud vill att vi ska tala ut. – Helig Ande, Blås liv i detta döda äktenskap!

Till dig som just nu tänker, ja, fast du vet inte vad vi varit med om, vad han/hon gjort mot mig…… Och det är ju sant. Men för mig räcker det att Gud vet och är det så att du just läst mina rader för att bekräfta dina tankar om att ditt äktenskap inte går att rädda, så har Gud en annan plan för ditt liv. Gud är en Gud över 180 graders vändningar. Åh vad han älskar att ta itu med trasiga hjärtan och mörka hemligheter. Han ropar med hög och kärleksfull stämma. Vänd om till mig, så gör vi det på mitt sätt. Han är en Gud som har världens bästa reningsverk att tillgå, de finaste operationsverktygen i sin hand och det finns ingen. PT som han som kommer hjälpa till med rehabiliteringen så länge det behövs för att just ert äktenskap lever och fungerar precis så som det var tänkt.

Den här dagen är ingen dag du behöver vilja komma på, du anmäler dig endast för att det är det rätta att göra. Hade jag följt mina känslor hade jag skrivit på skilsmässopapper många gånger om under vår helande resa. Den här dagen är till för er alla äktenskap från ett levande och fullständigt underbart till de äktenskap som liknar det vi själva hade för 13 år sedan.

Så varmt välkomna till en rolig och livgivande dag, vare sig du vill eller inte.

Puss och kram

Linda

No Comments

Post A Comment